Smets Motoren: precisie in revisie sinds 1977!

Revisie en reparatie van motoren, cilinderkoppen, injectiepompen en injectoren

Krijgt uw garage het probleem met de motor van uw vrachtwagen niet opgelost? Is het tijd voor de revisie van uw heftruckmotor? Of zoekt u wisselstukken voor uw industriële motor? Smets Motoren is uw revisiebedrijf in Limburg. Wij demonteren, reviseren en repareren motoren en motorcomponenten uit voertuigen, bouwmachines, stroomgroepen, heftrucks en industriële machines. Ook Common-rail motoren zijn voor ons bekend terrein. Onze eigen permanente kwaliteitscontrole is uw beste garantie op een vlot en probleemloos draaiende motor.

Modern revisiebedrijf met tientallen jaren ervaring

Smets Motoren investeert al 37 jaar voortdurend in mensen en machines. En daar plukt ú de vruchten van. Uw motor wordt door Bekwaam, up-to-date opgeleid personeel reviseert uw motor volgens de nieuwste technologieën, zodat hij veel langer in optimale conditie blijft. Als eindcontrole laten we alle motoren op onze computergestuurde , testbank proefdraaien, onder belasting en volgens de kwaliteitseisen van de fabrikant. Hiervan krijgt u een gedetailleerd attest.

Onze wisselstukken doen uw motor snel weer draaien

Wilt u een defect of versleten onderdeel van uw motor vervangen? Kom dan langs in ons magazijn. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan wisselstukken van alle mogelijke merken voor motoren en injectiepompen. Hebben we uw onderdeel niet in voorraad, dan bestelt u het nog altijd het snelst via ons. Motorpech? Test ons!